Vâlcea, victorie clară cu Bietigheim în Liga Campionilor

SCM Rm. Vâlcea a debutat cu victorie în Liga Campionilor, după ce a învins Bietigheim (Germania) cu scorul de 34-27 într-un meci din Grupa C.

Cu două excepții, la 13-14 și 14-15, Vâlcea a condus tot meciul. În prima repriză, diferența maximă a fost de 3 goluri, dar în partea secundă, gazdele s-au dezlănțuit. Partea secundă a început cu 7-3, toate reușitele pentru Vâlcea în acest interval fiind marcate de Liscevic și Da Silva. În minutul 60, Norgaard a stabilit scorul final, 34-27.

„Cred că a fost un meci foarte disputat, foarte alert, joc care cu siguranță a plăcut suporterilor. Au fost foarte multe goluri. Din acest punct de vedere nu sunt foarte mulțumit. Noi la ultimul meci cu CSM București am primit doar 19 goluri, însă pe faza de atac am jucat foarte bine, chiar dacă am avut anumite situații clare irosite. Am marcat 34 de goluri împotriva unei echipe foarte solide, omogene, cu experiență. Noi avem o echipă nouă față de sezonul trecut, dar cred că am avut joc extrem de bun per total”, a declarat Florentin Pera după meci.

SCM Rm. Vâlcea – Bietigheim 34-27 (20-18)

Dumanska, Batinovic, Ciucă – portari; Adespii Molnar, Lopez 3, Da Silva 5, Norgaard 7, Florica 2, Glibko 3, Fernandez 5, Zamfirescu, Elghaoui 5, Liscevic 4, Băcăoanu, Savu, Gonzalez

Salamakha, Eckerle – portari; Loerper, Kudlacz 4, Naidzinavicius 1, Gautschi, Patorra, Woller, Malestein 5, Visser 2, Braun, Lauenroth 2, Aardahl 4, Berger 1, Van der Heijden 8

Sursa foto: SCM Râmnicu Vâlcea – Handbal feminin / Facebook