Un alt nume mare și-a anunțat intrarea în SEHA League!

Motor Zaporozhye va juca în sezonul următor în SEHA – Gazprom League, au anunțat reprezentanții Ligii Regionale în care a evoluat și Steaua în ultimul an competițional. Campioana Ucrainei este un alt nume mare care se alătură acestui proiect. Motor este în ultimii ani o prezență constantă în Liga Campionilor.

„Ne-am întâlnit anterior la Viena și am ajuns la un acord deplin de colaborare între SEHA – Gazprom League și Motor Zaporozhye. Aceasta este o înțelegere reciproc avantajoasă, deoarece Liga SEHA va avea o echipă care joacă regulat în Liga Campionilor EHF și vine dintr-o țară mare, Ucraina. Aceasta este, de asemenea, o potrivire excelentă, din cauza noului sistem competițional, în care vom avea două grupe de câte șase echipe. Liga noastă devine din ce în ce mai bună și mai prestigioasă în fiecare an”, a declarat Mihajlo Mihajlovski, președintele SEHA – Gazprom League.

Motor Zaporozhye este al doilea nume mare care intră în SEHA League în această vară, după Veszprem, finalista Ligii Campionilor, pe lângă echipele deja existente, precum Vardar Skopje, RK Zagreb, Brest Meshkov, Metalurg Skopje, Tatran Presov ori Nexe.