Turda se întărește la linia de 9 metri. Steaua i-a „pierdut” pe Rotaru și Militaru. Finală Constanța – Dinamo

HC Dobrogea Sud Constanța și Dinamo București se vor întâlni în finala mare a Ligii Naționale masculine, în urma rezultatelor înregistrate în weekend. „Delfinii” au terminat la egalitate în deplasare cu CSM București, scor 24-24, în timp ce campionii en-titre au remizat tot „afară” cu Potaissa Turda, 30-30. Cele două formații și-au asigurat matematic locul 1 în grupele din play-off.

Ardelenii sunt la rândul lor satisfăcuți, pentru că au șansa pentru a obține locul 3 pentru a patra oară în istoria clubului, după 2014, 2017 și 2018. Acest lucru ar fi echivalent și cu o participare în cupele europene. Potaissa Turda este gata să transfere și doi jucători cu cotă la linia de 9 metri, este vorba despre Ciprian Șandru (Dinamo) și interul dreapta Stefan Terzic (Benfica), fost și la Vardar Skopje.

Fără îndoială, sezonul 2018-2019 nu a fost al Stelei. Mai mult, la gruparea duin Ghencea sunt multe incertitudini în privința echipei cu care cva aborda următorul sezon. Conform informațiilor din handbal, Robert Militaru și Adrian Rotaru nu vor mai ajunge la Steaua, ci vor continua cu CSM București.