Trei colonei luptă pentru scaunul de șef la Steaua! Cine „ține” și cu handbalul?

Trei colonei luptă în acest moment pentru scaunul de comandant la Clubul Sportiv al Armatei Steaua, informează sport-zone.ro. Colonelul de justiție Florin Talpan, colonelul de educație fizică Cornel Milan și colonelul de educație fizică Mădălin Hâncu, toți angajați deja ai clubului, sunt în cursă pentru a prelua comanda.

Colonelul Bixi Mocanu, cel care a fost în fruntea grupării militare în ultimul an și un susținător al echipei de handbal, a părăsit postul în octombrie 2018. Ultimele evenimente par să-l fi propulsat în postura de favorit pe Florin Talpan.

Considerat favorit până de curând, colonelul de educație fizică Cristian Cîrlan, vicepreședintele clubului și comandant interimar, pare puțin probabil să mai concureze din cauza unor probleme de sănătate.

Fiecare dintre cei 3 rămași în cursă are argumentele sale. Sport-zone.ro le-a făcut o caracterizare candidaților, cu punctele forte și slăbiciunile acestora.

Greu de spus însă care dintre aceștia ar avea și o afinitate mai mare pentru handbal. Steaua a revenit în ultimii ani în prim-planul handbalului românesc, în 2018 fiind chiar la un minut distanță de titlu în finala cu Dinamo.

Steaua este cel mai galonat club din istoria handbalului românesc, dar nu a mai câștigat un trofeu de un deceniu, Cupa României în 2010. Ultimul titlu în Liga Națională l-a luat în 2008.