Transfer de clasă mondială realizat de Dinamo. A adus un câștigător al Ligii Campionilor în 2018, care a și jucat în finala Montpellier – Nantes!

Dinamo București a anunțat primul transfer pentru următorul sezon, un jucător adus de la Montpellier, deținătoarea trofeului Ligii Campionilor. Este vorba despre pivotul egiptean Mohamed Mamdouh Shebib (30 ani), care a evoluat în ultimii 2 ani la echipa franceză.

Dinamo a obținut semnătura internaționalului egiptean Mohamed Mamdouh Shebib (1,91 m / 94 kg), un an cu posibilitatea de prelungire pe încă unul. Campioana României dă astfel un jucător la campioana Europei (pe Hugo Descat) și ia un jucător de la puternica echipă din Franța”, anunță Dinamo pe site-ul oficial.

Mamdouh s-a clasat pe locul 8 cu naționala Egiptului la Campionatul Mondial de la începutul acestui an. Mai presus de această performanță este câștigarea Ligii Campionilor în 2018, Pivotul a și marcat cinci goluri în marea finală cu Nantes.

Ca trofee individuale, Mohamed Mamdouh Shebib a fost ales cel mai bun pivot la Campionatul Africii pe Națiuni în edițiile 2016 și 2018.

Noua achiziție ar urma să acopere plecarea pivotului Andras Szasz la Tatabanya.