Stelistul Grbovic, meci uriaș la Euro 2020, în Muntenegru – Serbia

Nemanja Grbovic, jucătorul echipei Steaua București, a marcat nu mai puțin de 5 goluri azi la Campionatul European, într-o victorie uriașă a Muntenegrului, în partida cu Serbia (22-21).

Jocul s-a desfășurat în Grupa A, iar pivotul muntenegrean a terminat partida cu procentaj sută la sută. Omul meciului a fost declarat însă portarul Nebojsa Simic – 32%. Muntenegru a obținut o victorie istorică la Euro, fiind prima după 15 înfrângeri și un rezultat de egalitate. Stefan Vujic (Dinamo) și Nikola Crnoglavac (CSM Bacău) nu au jucat la Serbia, în timp ce Nikolic (Constanța) a avut 30 de minute fără gol.

În urma acestui rezultat, Serbia este deja eliminată din cursă, în timp ce Muntenegru și Belarus se luptă duminică pentru un loc în Main Round. Acolo unde a ajuns deja Croația, din Grupa A, după 31-23 cu Belarus.

Surpriza zilei a treia la Euro 2020 a provocat-o însă Islanda, care a învins Danemarca, scor 31-30, în Grupa E. Aron Palmarsson a câștigat meciul de la distanță cu Mikkel Hassen, 10-9 la goluri marcate. Tot în această grupă, Ungaria – Rusia 26-25.

Rezultate Grupa C: Spania – Germania 33-26. Olanda – Letonia 32-24.

Sursa foto: men2020.ehf-euro.com