Steaua a prelungit contractele cu Humet, Grbovic și Milosevic

Javier Humet, Nemanja Grbovic și Krsto Milosevic vor evolua în continuare la Steaua, a anunțat clubul în cursul acestei zile.

Javier Humet a fost miză în aceste zile, el având ofertă și de la Dinamo pentru a semna un contract, dar interul dreapta a semnat până la urmă tot cu Steaua.

Astfel, după 3 sezoane la CSM București, jucătorul de origine spaniolă va avea continuitate și la Steaua. Javier Humet a mai evoluat în Spania, la Portland San Antonio şi Arajon, apoi la HCM Constanța în 2013, cu care a și câștigat titlul de campion, și US Ivry (Franța). Din 2016, jucătorul a obținut cetățenia română și a fost convocat la echipa națională în mandatul lui Xavier Pascual. Humet a semnat pe o perioadă de 2 ani.

Ceilalți doi jucători, pivotul Nemanja Grbovic și interul stânga Krsto Milosevic au semnat prelungirea contractului pe încă un sezon.

Grbovic (29 ani) a ajuns la Steaua tot în 2018, după ce în trecut a mai evoluat, printre altele, la Vardar Skopje și Buducnost Podgorica

Milosevic (31 de ani) are deja o vastã experienţã în Liga Națională, după alte câteva sezoane petrecute la CSM București și Poli Timișoara.

Prin semnarea celor trei jucători, plus prelungirea contractelor cu Samvel Aslanian și Adrian Mihalcea, lucru reușit anterior, Steaua a reușit să-și mențină nucleul de bază și pentru următorul sezon. Toți cei cinci jucători s-au numărat printre principalii marcatori ai echipei în acest sezon, Krsto Milosevic fiind chiar golgheterul.

Clubul din Ghencea a anunțat și primele transferuri pentru următorul sezon, este vorba despre Alexandru Căpățînă și Sergiu Olaru, ambii remarcați la turneul final de juniori 1.

Sursa foto: csasteaua.ro