Situația Andreei Lekic la început de 2020 și ce soluții are CSM București pentru extrema dreaptă

Laura Moisă, Carmen Martin și Nora Mork sunt cele trei jucătoare indisponibile la CSM București, la începutul acestui an, din cauza problemelor medicale. În schimb, Cristina Neagu și Andreea Lekic, două handbaliste care au suferit mult anul trecut din cauza accidentărilor, sunt apte de joc chiar de la primul meci cu CSM Slatina, programat duminică.

Cristina Neagu a jucat la un nivel susținut încă de la Campionatul Mondial din Japonia. În schimb, Andreea Lekic a ratat turneul final după o lovitură încasată la ureche în ultimul meci de Liga Campionilor cu Rostov.

Lovitura pe care a primit-o la Rostov i-a fracturat trei din cele patru părți ale timpanului. Doctorii au fost foarte mulțumiți de cum a ieșit intervenția chirurgicală și de cum a decurs perioada de recuperare. Andreea a avut de ceva timp un program individual, iar de când am început antrenamentele, a intrat într-un program absolut normal cu echipa”, ne-a relatat antrenorul Adrian Vasile.

Pentru postul de extremă dreapta, CSM București trebuie să improvizeze în această perioadă, pentru că transferurile par excluse. Sportive din România sunt greu de găsit azi, iar pentru a aduce ceva din străinătate, clubul ar trebui să plătească în primul rând taxe foarte mari. Astfel, Adrian Vasile are ca variantă pentru postul de extremă dreapta o ”dreptace” (Bianca Marin, Iulia Curea, Itana Grbic) sau pe Andrea Klikovac.

CSM București va susține primul meci oficial duminică, de la ora 11:00, cu CSM Slatina. De la aceeași oră se va juca și partida Gloria Buzău – SCM Rm. Vâlcea.

Sursa foto: CSM Bucuresti Oficial / Facebook