Sezon fabulos pentru Crina Pintea! După câteva premii individuale, pivotul naționalei a câștigat și Liga Campionilor

Sezonul 2018-2019 este fără doar și poate al Crinei Pintea, atunci când facem referire la jucătoarele din România. După ce a fost desemnată cel mai bun pivot la Euro 2018 (în urma unui loc 4 cu România), a prins transferul carierei la Gyor și a intrat în echipa ideală a Ligii Campionilor, componenta primei reperezentative a câștigat și cel mai important trofeu al carierei la nivel de cluburi.

Crina Pintea a câștigat duminică seara trofeul Ligii Campionilor, după ce Gyor a învins Rostov Don în finala de la Budapesta cu 25-24. Tricolora nu a fost „pasageră” la formația maghiară, ci a marcat nu mai puțin de 27 de goluri în partea secundă a competiției. A fost în teren inclusiv la cele două partide din Final Four. La final, Crina și-a îndeplinit unul dintre cele mai mari obiective ale carierei, iar la „fiesta” a apărut cu steagul României.

Gyor a câștigat Liga Campionilor pentru a treia oară consecutiv, fiind de departe cea mai bună echipă de club din ultimul deceniu. În total, reprezentanta Ungariei a ajuns la 5 titluri.

Pintea și Mork vor pleca de la Gyor și vor ajunge la CSM București din vară.