SCM Rm. Vâlcea s-a reunit pentru noul sezon, în care va juca în premieră în Liga Campionilor. Șase achiziții realizate de campioana României

SCM Rm. Vâlcea s-a reunit joi seara, în Sala Sporturilor Traian, cu obiectivele clare de a lupta din nou pentru titlu în Liga Națională și de a avea o comportare cât mai bună în Liga Campionilor.

Vâlcea atacă viitorul sezon cu şase noutăţi în lot: Mădălina Zamfirescu, Ana Maria Savu, Kristina Liscevic, Mireya Gonzalez, Asma Elgahoui şi Marta Batinovic.

De la reunire au lipsit motivat brazilianca Samara da Silva, aflată la echipa națională, și Ana Maria Savu, în refacere după o operaţie de curăţare a meniscului şi cartilajului.

Sârboaica Kristina Liscevic (29 ani) reprezintă una dintre cele mai importante achiziții ale echipei SCM Rm. Vâlcea pentru noul sezon.

„Am un sentiment fantastic după primul contact cu toata lumea, oamenii sunt foarte amabili şi au făcut tot posibilul să ne acomodăm foarte bine, totul e la superlativ, oraşul îmi place foarte mult, totul este super. Am vrut să joc din nou în Liga Campionilor, SCM avea un parcurs foarte bun în momentul când am semnat. Sunt mai aproape de casă, totul se potriveşte perfect şi este aşa cum mi-am dorit. Echipa este una foarte bună şi sper că toate ne vom lega cât mai rapid şi o să avem o prestaţie cât mai bună”, a declarat Liscevic.

SCM va juca în premieră în Liga Campionilor, urmând să înfrunte Buducnost, Bietigheim și Brest Bretagne în grupă.