SCM Rm. Vâlcea – CSM București, Supercupa României. Momentul revanșei pentru „tigroaice”. Crina Pintea: “E așa, o nebunie, parcă e o finală de Champions League”

SCM Rm. Vâlcea și CSM București se întâlnesc duminică, de la ora 17:30, în Supercupa României, într-un prim epidod al bătăliei pe care o vor da în sezonul 2019-2020. Cele două echipe au fost adeversare și în meciul de anul trecut. Vâlcea a câștigat trofeul cu 33-31 după un joc cu două reprize de prelungiri.

CSM București are o revanșă de luat, după ce a pierdut și titlul în fața echipei SCM Rm. Vâlcea.

“E așa, o nebunie, parcă e o finală de Champions League. E un meci și noi o să îl tratăm ca atare. Ne dorim foarte mult să jucăm frumos împreună, în primul rând, să jucăm ce am făcut până acum și să ne simțim bine împreună”, a declarat Crina Pintea, handbalistă a echipei CSM București. 

“Nu știu dacă neapărat e o revanșă, pentru că dacă ne gândim la sezonul trecut înseamnă că avem foarte multe revanșe de luat. Ne dorim să câștigăm cu oricine am fi jucat, nu neapărat cu Vâlcea, pentru că victoriile aduc încredere. Nu cred că suntem neapărat favorite, șansele sunt egale în momentul de față. Suntem aici să ne facem datoria, îmi doresc enorm să câștigăm”, a spus și Iulia Curea.

Nora Mork va debuta oficial la CSM București și a fost pusă deja în temă despre rivalitatea CSM – SCM. „Mi-au spus că este important să câștigăm această Supercupă. În fiecare țară există asemenea rivalități. Am jucat în Ungaria trei ani și am trăit același lucru. Deja încep să simt că duminică va fi un meci mare. Suntem convinse că putem câștiga. Trebuie să spun însă că Vâlcea e o echipă bună, așa că trebuie să jucăm foarte bine. Vrem să ne dovedim nouă, să dovedim și clubului că vrem să cucerim trofee iar aceasta este prima ocazie. Dacă îl vom câștiga, cu siguranță ne va da încredere”, a precizat Nora Mork.

La debutul oficial la CSM va fi și antrenorul Tomas Ryde. “Pe de-o parte, nu suntem chiar pregătiți, pentru că avem multe jucătoare accidentate. Pe de altă parte, e interesant că vom juca acest mare meci împotriva echipei din Vâlcea. Sunt două echipe care au în componență multe jucătoare valoroase, va fi o confruntare de zile mari, va fi interesant. În definitiv, despre asta este vorba în sport. Sunt foarte fericit că vom avea parte de un asemenea meci. E o partidă în care șansele sunt egale”, a declarat antrenorul formației bucureștene

Meciul se va desfășura la Brașov, în cuplaj cu Dinamo – Poli, de la ora 14:30.

Prețul unul abonament la Supercupa României la handbal este de 25 lei. Prețul unui bilet la un singur meci este de 15 lei. Biletele pot fi achiziționate de pe www.frh.ro/bilete și în rețeaua Bilete.ro