Sandu Iacob este noul antrenor al echipei Steaua

Steaua București a decis să schimbe antrenorii după ce a terminat pe locul 6 la finalul ultimului sezon al Ligii Naționale, astfel că Ovidiu Mihăilă a fost schimbat cu Sandu Iacob.

„Ne-am înțeles cu Sandu Iacob, va sta la noi 2 ani. Obiectivul pentru primul an va fi să ne calificăm într-o cupă europeană. Bineînțeles, dacă se poate trage și la titlu, de ce nu, ambițiile sunt mari. Vrem să reconstruim o nouă echipă, astfel încât să redevim campioni, acesta va fi țelul nostru pe termen mai lung, iar Sandu Iacob este un antrenor cu ambiție”, ne-a declarat Vasile Stângă, team-managerul echipei.

Sandu Iacob a câștigat titlul ca jucător cu Steaua, iar acum revine practic la prima dragoste, dar din postura de antrenor. Fostul inter dreapta al naționalei a mai pregătit echipele HC Vaslui, HCM Constanța și CSM Focșani. De asemenea, a fost antrenor secund la naționala mare în mandatul lui Aihan Omer și antrenor principal la naționala de tineret. Sandu Iacob deține Cupa României în palmares, câștigată cu HCDS Constanța în 2018.

În ceea ce privește lotul de jucători, Steaua i-a transferat deja pe Alexandru Bucătaru (Rennes), Gabriel Burlacu (CSU Suceava), Alexandru Căpățînă și Sergiu Olaru (ambii de la CSM Sighișoara).