Rapid București face un transfer de marcă: Paula Ungureanu de la CSM București!

Paula Ungureanu este primul transfer al echipei Rapid București pentru noul sezon.

La revenirea în Liga Națională, clubul din Giulești își propune mai mult decât salvarea de la retrogradare. Paula s-a despărțit de CSM București după o perioadă de 3 ani, timp în care a contribuit la calificarea echipei în două turnee Final Four (Liga Campionilor).

„Este un început extraordinar pentru noua echipă a Rapidului. Mai avem mici detalii de pus la punct, iar la întoarcerea Paulei Ungureanu din vacanță vom semna și contractul. Ea este o jucătoare extraordinară, cu foarte multă experiență, va fi liderul în jurul căruia vom construi echipa”, a susținut managerul echipei de handbal, Bogdan Vasiliu, într-o declarație pentru prosport.ro.

Paula Ungureanu a participat la toate marile performanțe ale echipei naționale din ultimii 15 ani: argint la Mondialul din 2005, bronz la Euro 2010 și bronz la Mondialul din 2015.

În ultimii ani, Paula a apărat constant în Liga Campionilor, la Oltchim, HCM Baia Mare și CSM București. În trecut, ea a mai mai jucat pentru câteva echipe de top, precum Hypo Viena, Dunaferr și Podravka.