Pot fi învinse Vâlcea și CSM București în semifinalele Cupei? Weber: „Ne propunem să câștigăm un meci”

Finalul de săptămână în handbalul feminin poartă „amprenta” turneului Final Four al Cupei României. La Bistrița se va decerna un nou trofeu intern, prim-planul fiind luat de noua rivalitate din România, CSM București vs SCM Rm. Vâlcea. Cele două echipe s-ar putea afla din nou față în față, duminică, în finala mare, dacă vor trece de semifinale. HC Zalău și Măgura Cisnădie nu își fac mari iluzii că ar putea să producă surpriza în prima zi a competiției.

„Nu cred că vor fi surprize, CSM București și SCM Rm. Vâlcea vor juca foarte probabil finala. Au loturi mult mai puternice, dar și mai numeroase. Cel puțin SCM Rm. Vâlcea, comparativ cu echipa noastră”, ne-a declarat antrenorul echipei Măgura Cisnădie, Alexandru Weber. Interesant, reprezentanta Sibiului va înfrunta Vâlcea de două ori în decurs de o săptămână, acum în Cupa României, iar pe 26 aprilie în Liga Națională.

„Ne propunem să jucăm cât mai bine și sperăm la final într-un loc 3 la final. Adică să câștigăm un meci”, a vorbit Weber despre obiectivul echipei Măgura.

Program Final Four

Sâmbătă, 20 aprilie

15:00 CS Măgura Cisnadie – SCM Râmnicu Vâlcea

17:30 CSM Bucureşti – HC Zalău

Duminică, 21 aprilie

15:00 Finala mică

17:30 Finala