Pessoa, după ce Metz a eliminat CSM: „Au produs o mică surpriză”. Cum arată semifinalele în Final4

Gyor – Vipers Kristiansand și Rostov Don – Metz sunt cele două semifinale ale Ligii Campionilor la feminin din acest sezon. Cele patru echipe se vor întâlni într-un Final Four la Budapesta, programat în 11-12 mai.

Cele două semifinale sunt și o reeditare a meciurilor directe din Main Round. Gyor s-a impus de fiecare dată, cu 33-29 în Ungaria și cu 33-26 în Norvegia. De asemenea, Metz a câștigat ambele întâlniri din Main Round, cu 29-25 în Franța și 26-18 în Rusia.

Gyor a câștigat ultimele două trofee ale Ligii Campionilor.

Reacții din cele patru tabere după tragerea la sorți:

„Adversarele sunt puternice și sunt complete. Rostov are jucătoare incredibile pe fiecare poziție. Deși am câștigat ambele jocuri în acest sezon, totul va fi diferit la Budapesta. Nu mă uit înapoi, ci ne vom concentra pe acest meci extraordinar”, a declarat Manon Houette.

„De mai mulți ani, Metz a făcut o treabă foarte bună și au un antrenor excelent. În cele din urmă, au ajuns la Budapesta, au produs o mică surpriză (n.r. Metz a eliminat CSM București). Este o echipă luptătoare și va trebui să ne pregătim pentru asta”, a declarat Mayssa Pessoa, portarul echipei Rostov

„Îmi place modul în care joacă Vipers. Jocul de handbal norvegian este foarte rapid. Ele vin fără presiune și va fi o sarcină dificilă de a le bate”, a susținut și Eduarda Amorim

„Györ nu este doar o echipă puternică, ci are și persoane excelente. Nu avem nimic de pierdut împotriva lor”, a tras concluzia și Katrine Lunde, dublă campioană europeană cu Gyor în 2013 și 2014.