Patricia Vizitiu, medie de 7 goluri în debutul sezonului. O are în vedere și Tomas Ryde pentru națională?

SCM Craiova s-a calificat în turul 2 al Cupei EHF, după ce a depășit Jomi Salerno (Italia) la o diferență de 21 de goluri. După 30-21 în tur, echipa lui Bogdan Burcea a câștigat în retur cu 29-17. Ambele partide s-au desfășurat în Bănie.

SCM Craiova a obținut o calificare fără istoric. Ar fi totuși de remarcat ceva după cele două manșe. Pofta de gol a Patriciei Vizitiu în debutul acestui sezon. După 15 goluri marcate cu Gloria Bistrița și HC Zalău în primele două partide din campionat, interul dreapta a realizat alte 12 goluri în cele două manșe cu Salerno. Așadar, Patricia are o medie de aproape 7 goluri în debutul acestui sezon și pare a fi acum interul drept cu cel mai bun randament din România.

În condițiile în care Ana Maria Savu încă nu a revenit pe teren, iar Melinda Geiger s-a retras din activitate, Vizitiu pare o variantă de luat în calcul la echipa națională pentru perioada următoare. Rămâne de văzut dacă intră și în planurile lui Tomas Ryde.

Jomi Salerno – SCM Craiova 17-29

Curmenț, Chetraru 1, Dhzukeva – Țicu 6, Vizitiu 7, Tudorică, Nikolic 4, Șelaru 3, Klikovac 4, Khavronina 1, Ion 3, Colac, Orsivschi, Cace, Zamfir, Trifunovic

În turul 2, SCM Craiova va înfrunta Tertnes Bergen.

Foto: SCM Craiova / Facebook