Neagu nu intră până la finalul lunii octombrie. Ryde a convocat-o însă la lot!

În așteptarea anuțului FR de Handbal cu privire la jucătoarele convocate pentru meciurile cu Ucraina și Insulele Feroe, din preliminariile Euro 2020, programate săptămâna viitoare, veștile vin mai degrabă dinspre cluburi. CSM București a anunțat pe pagina oficială că are nu mai puțin de cinci jucătoare convocate la lot pentru ”dubla” de săptămâna viitoare, este vorba despre Cristina Neagu, Denisa Dedu, Laura Moisă, Crina Pintea și Gabriela Perianu.

Surprinde convocarea căpitanului echipei naționale, în condițiile în care Tomas Ryde a anunțat că Neagu nu va intra mai devreme de sfârșitul lunii octombrie.

„Cristina a făcut nişte injecţii săptămâna trecută şi nu s-a antrenat deloc. Vom vedea, poate pe la sfârşitul lui octombrie va juca din nou. Până acum speram s-o recuperăm la sfârşitul lui septembrie, dar trebuie să mai amânăm”, a declarat Thomas Ryde pentru Telekom Sport.

Cristina Neagu a fost, probabil, convocată pentru a fi alături de celelalte tricolore și a simți din nou efervescența unui joc la echipa națională după Euro 2018, atunci când a avut loc și ultima ei apariție la lot.

Corona Brașov a anunțat că le va avea la lot pe Eliza Buceschi, Cristina Laslo si Daria Bucur.

SCM Rm. Vâlcea contribuie la rândul ei cu șase handbaliste: Yuliya Dumanska, Diana Ciucă, Cristina Florica, Raluca Băcăoanu, Mădălina Zamfirescu și Andreea Adespii. Așadar, primele trei echipe din Liga Națională au în total 14 fete la lot.

UPDATE: A venit între timp și anunțul FR de Handbal. Pe lângă cele 14 fete amintite, lotul mai este completat cu Valentina Ardean Elisei (Gloria Bistrița), Lorena Ostase (CSM Slatina), Anca Polocoșer, Andreea Popa (ambele de la Minaur), Ana Maria Iuganu (Gloria Buzău), Binaca Tiron, Aneta Udriștioiu (ambele de la Dunărea Brăila).