Neagu a semnat pe încă 2 ani cu CSM București! Per Johansson s-a reîntors în România

Cristina Neagu va evolua încă două sezoane la CSM București, a anunțat clubul finanțat de Primăria Capitalei.

Nu mai este un secret faptul că una dintre cele mai mari dorințe ale mele este să câștig Liga Campionilor cu o echipă din România. Am ales să rămân tocmai pentru că am încredere în acest proiect, în această echipă și am încredere că putem să transformăm în realitate acest vis. Sunt fericită sa joc în continuare în țară, în fața acestor suporteri minunați care îmi arată dragostea și aprecierea lor la fiecare meci, și îi asteptăm în numar mare la fiecare partidă, pentru că sprijinul lor înseamnă foarte mult pentru echipa noastră!”, a declarat Cristina Neagu pentru site-ul oficial al clubului.

La scurt timp după ce a anunțat prelungirea contractului cu Cristina Neagu, CSM București a confirmat oficial o altă informație. Per Johansson a fost cooptat în staff-ul tehnic, ca antrenor secund pentru Adrian Vasile.

Per Johansson revine la CSM București după 2 ani! Antrenorul suedez a mai stat pe banca tehnică în alte două mandate, în 2017 și 2018, de fiecare dată ajungând cu echipa până în Final Four. În ambele cazuri a fost însă antrenor principal, iar Adrian Vasile a fost „secund”. Rolurile sunt însă acum inversate.

Suedezul face din nou echipă cu Adi Vasile, pentru a ajuta la îndeplinirea obiectivelor din acest an: câștigarea tuturor trofeelor interne și calificarea în Final Four-ul de la Budapesta!”, a anunțat clubul pe pagina oficială de Facebook.