Nantes a anunțat al 4-lea transfer pentru sezonul următor

Nantes, echipă calificată în sferturile de finală ale Ligii Campionilor la masculin, a efectuat deja patru transferuri pentru sezonul următor. Echipa franceză a oficializat venirea slovenului Rok Ovnicek, un centru în vârstă de 24 de ani.

Jucătorul s-a format la Gorenje Velenje, iar în acest sezon a evoluat pentru Celje Lasko. Ovnicek a semnat un contract pe patru sezoane cu finalista Ligii Campionilor în 2018.

Pentru mine, Nantes este un pas mare în cariera mea. Clubul este ambițios, la fel ca și mine. Nu a fost o decizie foarte dificilă, având în vedere tot ce mi-a fost prezentat, orașul, apartamentul, condițiile de muncă, fanii care sunt incredibili. Am semnat timp de 4 sezoane și cred că putem face lucruri frumoase Nu pot anticipa rezultatele, dar ambițiile mele sunt mari și îmi plac cu adevărat noile provocări”, a declarat Ovnicek pentru site-ul oficial al francezilor.

Nantes i-a mai transferat pentru sezonul următor pe danezii Emil Nielsen și Sebastian Augustinussen și portughezul Alexandre Cavalcanti.