Mesajul de la Bistrița pentru CSM București și Rm. Vâlcea. Pașca: „Locul 3 este pasager, nu am câștigat nimic”

Gloria Bistrița a urcat pe locul 3 în Liga Națională, după ce a învins HC Zalău cu 33-23, iar SCM Craiova s-a impus pe terenul echipei Corona Brașov cu 26-19, în cadrul etapei a 22-a. Formația ardeleană este la cea mai bună clasare din istoria clubului.

Gloria Bistrița este în centrul atenției în finalul acestui sezon. Pe lângă posibilitatea de a juca în premieră într-o cupă europeană, echipa lui Horațiu Pașca arbitrează lupta la titlu. În etapa a 23-a va juca în deplasare cu CSM București, iar în ultima rundă va primi vizita echipei SCM Rm. Vâlcea.

„Este cea mai bună clasare din istoria clubului, însă, probabil că nu mă crede nimeni, singurul lucru care mă interesează în acest moment este următorul meci din deplasare cu CSM București. În rest, nimic altceva. Locul 3 este doar pasager, nu am câștigat nimic. Poate vi se pare ciudat ce vă povestesc, dar avem 12 victorii în campionat, 36 de puncte și atât. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ, să ne vedem în continuare de treaba noastră. Am văzut foarte mulți suporteri de la Vâlcea, foarte mulți de la CSM București, le-am transmis tuturor că, atât timp cât voi fi eu la Bistrița, aceasta echipă va juca doar pentru ea și atât. Dacă putem câștiga la CSM București, ne vom impune, dacă putem câștiga acasă cu Vâlcea, vom lua puncte, dacă putem câștiga cu Galați, la fel”, ne-a declarat antrenrul Horațiu Pașca.

Antrenorul echipei din Bistrița și „secundul” lui Ambros Martin la prima reprezentativă nu a ascuns faptul că se gândește la o prezență în cupele europene după parcursul Gloriei din ultima vreme: „Ipocrit nu am fost niciodată, cu siguranță că ne gândim și la o calificare în cupele europene dacă suntem aici. Dar mai e mult până departe. Avem două zile libere, iar de miercuri ne întoarcem la muncă pentru partida cu CSM. Vom merge la București încercând să câștigăm dacă se poate”.

Horațiu Pașca: „Avem un retur foarte bun până acum, am pierdut un singur meci cu Corona. Traversăm o perioadă foarte bună și cu siguranță ne vom bucura de acest lucru, însă cu picioarele pe pământ și mai departe”.

Sursa foto: CS GLORIA 2018 BN