Lotul lui Laurențiu Toma pentru un meci de neuitat

Retras în vara trecută din activitate, Laurențiu Toma va avea parte marți – 14 ianuarie (ora 18:00), la Constanța, de un meci de retragere. Foști sau actuali jucători, care au îmbrăcat tricoul multiplei campioane HCM Constanța, vin la acest meci de suflet pentru „Tomiță”.

„Băieții de la echipa națională nu pot veni mai devreme de 13 ianuarie. Apoi fiecare trebuie să meargă la clubul său, așa că ziua de 14 a fost singura variantă. Este o coincidență fericită. Eu am jucat cu 14 pe tricou, soția mea și copilul meu sunt născuți pe data de 14. Vreau să le mulțumesc și antrenorilor care i-au lăsat pe jucătorii lor să vină la acest meci. Le mulțumesc și primilor mei antrenori că au acceptat să vină să stea pe bancă la acest meci. Ilie Coman, cel care m-a descoperit la Ploiești, și Ion Crăciun, care alături de regretatul Mihail Făgărășan, m-au îndrumat la începutul carierei la Constanța. Le mulțumesc și celor care au răspuns invitației mele de a fi prezenți la meci, oameni din Federația Română de Handbal, Primăria și Consiliul Județean Constanța, precum și alte oficialități din oraș. Nu în ultimul rând, le mulțumesc sponsorilor. Cu ajutorul lor vom putea organiza o tombolă și vom oferi cadouri surpriză. Premiul cel mare va fi o excursie la munte pentru două nopți”, a prezentat detaliile evenimentului Laurențiu Toma, într-o conferință de presă.

Meciul de retragere va consta într-un confruntare între trecut (HCM) și viitor (HCDS), iar Laurențiu Toma, azi vicepreședinte la clubul din Constanța, va evolua la ambele formații.

Unul dintre cei mai mari jucători ai României după 2000, Laurențiu Toma a făcut convocările pentru acest meci de retragere și au răspuns afirmativ 16 foști și actuali handbaliști:

  • Mihai Popescu, Rudi Stănescu – portari
  • George Buricea, Mihai Timofte – extreme stânga
  • Alexandru Șimicu, Alexandru Csepreghi, Răzvan Enescu – interi stânga
  • Ionuț Săulescu, Enis Murtaza, Marius Stavrositu – centri
  • Adrian Tucanu, Bogdan Criciotoiu – interi dreapta
  • Denis Ali, Marius Sadoveac – extreme dreapta
  • Marius Novanc, Dragoș Soare – pivoți.

Sursa foto: hcdobrogeasud.ro