Linnea Torstenson și Alireza Mousavi, cei mai buni jucători ai etapei a 2-a în Liga Națională

Handbal Magazin inițiază ancheta ”Cel mai Bun Jucător al Etapei” pentru sezonul 2019-2020, în tentativa de a evidenția și mai mult activitatea sportivilor în Ligile Naționale, până la urmă principalii actori.

În runda 1, Dana Abed Kader (HC Zalău) și Alexandru Csepreghi (Minaur Baia Mare) s-au numărat printre jucătorii care au ieșit cel mai  mult în evidență, după victoriile răsunătoare cu CSM București, respectiv HC Dobrogea Sud Constanța.

În etapa a 2-a, MVP-urile au fost Linnea Torstenson, respectiv Alireza Mousavi.

„Tigroicele” au avut o răbufnire de orgoliu după înfrângerea de la Zalău, iar atât timp cât jucătoarea suedeză a fost în teren, defensiva bucureșteană a fost ca o stâncă. Linnea a marcat și câteva goluri, dar acel joc a fost câștigat cu defensiva, iar dominarea a fost cvasitotală la un moment dat (diferență de 12 goluri la început părții secunde). Torstenson a fost cerebrală, deasupra tuturor.

La masculin, Mousavi a făcut un meci memorabil în derby-ul CSM București. Pivotul echipei Dinamo a marcat nu mai puțin de 10 goluri, aportul lui la victorie fiind considerabil. La pauză, campioana a avut un handicap de 5 goluri.

Sursa Foto: CSM București Oficial / Facebook