Laura Popa și-a decis viitorul! Pleacă de la Cluj și va evolua pentru o formație cu planuri mai mari în Ungaria

Laura Popa (24 ani) a luat o decizie importantă în carieră, se va transfera din sezonul următor la o echipă din afara țării. Indiferent dacă „U” Cluj se va menține în prima ligă sau va retrograda în urma turneului de baraj, interul dreapta va evolua în următorii 2 ani la formația maghiară Mosonmagyaróvár, formație în Top 10 în țara vecină.

Gruparea la care mai activează Sara Vukcevic și Simona Szarkova are planuri importante pentru următoarele sezoane, iar Laura Popa face parte din grupul celor patru jucătoare din străinătate care vor fi aduse din vară pentru a ridica nivelul. Mosonmagyaróvár a mai transferat-o recent pe Maria Holesova de la Podravka.

Laura Popa se va afla la prima experiență externă, după ce în România a mai evoluat la Corona Brașov. Interul dreapta este și în vederile selecționerului Ambros Martin, fiind convocată la mai multe acțiuni ale naționalei în acest ciclu olimpic.

De remarcat faptul că Mosonmagyaróvár este o localitate situată la aproximativ 30 de kilometri de Gyor, aproape de granițele cu Slovacia și Austria.