Krsto Milosevic a decis derby-ul Steaua – Dinamo

Steaua București a reușit să producă prima înfrângere a echipei Dinamo în acest sezon, după ce s-a impus cu 27-26 într-un meci din etapa a 8-a a Ligii Naționale. Jocul a fost decis în ultima secundă cu un gol marcat de Krsto Milosevic.

Dinamo a avut un prim sfert de oră mai bun, când s-a desprins la 11-6. Dar Steaua nu a renunțat la luptă, a pus mult suflet în joc, iar cu interii Krsto Milosevic și Javier Humet care s-au ridicat la nivelul adversarei, a reușit să egaleze și să preia și conducerea până la pauză, 15-14.

În partea secundă, Steaua s-a desprins la 20-17, dar Bannour a ajutat-o pe Dinamo să revină și să preia conducerea în minutul 54 (scor 25-24). Finalul le-a aparținut tot interilor Stelei. Humet a marcat golul de 26-25 cu care Steaua a fost sigură că nu pierde, iar Milosevic i-a dat lovitura de grație campioanei în ultima secundă: 27-26. După acest meci, diferența dintre Dinamo și Steaua s-a redus la cinci puncte. Minaur poate deveni noul lider, dacă învinge joi echipa Potaissa Turda.

Steaua – Dinamo 27-26 (15-14)

Stănescu, Bucătaru; Da Silva 1, Mihalcea 1, Milosevic 7, Burlacu 1, Stavrositu, Johansson, Florea 5, Constantina, Valadao 1, Humet 5, Aslanian, Ivancenco, Olaru, Grbovic 6

Missaoui, Heidarirad; Dima, Vujic, Bannour 11, Alouini 1, Savenco 1, Asoltanei 2, Gavriloaia 3, Zulfic, Kuduz 5, Nantes, Jamali, Vrankovic 1, Mousavi, Shebib 2