Javier Humet este pe lista echipei Dinamo. Alți patru jucători au fost transferați

Dinamo București a câștigat titlul național, iar lumea handbalului așteaptă să vadă achizițiile echipei pentru Liga Campionilor.

În ultimele zile, în culise s-a vorbit mult despre un posibil transfer al lui Javier Humet de la Steaua la Dinamo. După câștigarea titlului în fața Constanței, negocierile au fost confirmate și de oficialii clubului, nu însă și transferul.

Javier Humet este pe lista noastră, dar mai avem și alți jucători pe care vrem să-i aducem la Dinamo. După ce am achiziționat până acum, spun că echipa va fi și mai puternică în sezonul următor, astfel că ne dorim să vină și titlul cu numărul 5”, ne-a declarat Ovidiu Semen, team-managerul echipei Dinamo.

Javier Humet este deja un jucător cu mare experiență în Liga Națională, după ce a evoluat la toate celelalte echipe mari din România în ultimii ani, adică HCM Constanța (echipă cu care a și câștigat titlul și a jucat în Liga Campionilor), CSM București și Steaua. El deține și cetățenia română, astfel că nu se pune problema criteriilor de valoare impuse de FR de Handbal. Javier Humet a debutat deja și la naționala României.

Dinamo se desparte de Ciprian Șandru, Vitaly Komogorov, Andras Szasz și Hugo Descat. Sunt deja acontați Rome Hebo, Stefan Vujic, Alexandru Asoltanei și Mohamed Mamdouh.