Intră „artileria grea” la CSM București! Echipa care va juca la Esbjerg

CSM București susține azi (ora 17:50) cu Esbjerg primul meci în Grupa B a Ligii Campionilor. Cu excepția Cristinei Neagu și Norei Mork, reprezentanta României va conta pe toate numele grele.

Înaintea partidei din Danemarca, CSM București a avut multe incertitudini în privința lotului. Gabriela Perianu și Crina Pintea s-au întors cu probleme medicale de la echipa națională, ultima alegându-se cu pneumonie. De asemenea, Andrea Lekic s-a accidentat la ultimul joc cu SCM Rm. Vâlcea, Elizabeth Omoregie nu a jucat niciun minut în acest sezon, în timp ce Dragana Cvijic a adunat doar câteva minute, tot la jocul cu echipa campionaă. Toate aceste jucătoare se regăsesc azi pe foaia de joc a partidei cu Esbjerg!

Adrian Vasile se bazează în Danemarca pe o echipă formată din 16 jucătoare. Lipsesc doar Cristina Neagu, Nora Mork, Ștefania Jipa și Bianca Marin.

De partea cealaltă, campioana Danemarcei are la dispoziție 14 jucătoare, dintre care șase sunt din Norvegia. Vedeta echipeie ste însă Estavana Polman.

CSM București și Esbjerg au mai fost adversare în sezonul 2016-2017, în Main Round. „Tigroaicele” au câștigat cu 33-25 în România și cu 25-20 în Danemarca. Aurelia Brădeanu a fost atunci MVP-ul echipei. Mai jos aveți și un filmuleț realizat de colegii de la Handbal Feminin:

Aurelia Bradeanu vs Esbjerg

VIDEO Mica Brădeanu, nominalizată la titlul de jucătoarea etapei în Liga Campionilor, după cele 5 goluri superbe înscrise în poarta lui Team Esbjerg. <3O puteți vota pe Mica mai târziu, aici:www.fans.vote/sports-league/ehf-champions-league

Publicată de Handbal Feminin pe Luni, 13 martie 2017

Sursa foto: CSM Bucuresti Oficial / Facebook