Începe partea „fierbinte” a campionatului la masculin. Cum se vede play-off-ul de la Turda

Sezonul regulat al Ligii Naționale s-a încheiat, iar sâmbătă se dă startul unui nou „campionat”, atât în lupta pentru titlu și cupele europene, cât și în zona retrogradării. În așteptarea jocurilor cu Steaua, Dinamo și CSM Focșani, Horațiu Gal, antrenorul formației Potaissa Turda, Horațiu Gal, a vorbit despre play-off, dar și despre așteptări.

„Am avut un start bun în sezonul regulat, până undeva prin luna februarie am fost pe locul 2, la egalitate de puncte cu liderul Constanța. Apoi, am avut o serie mai puțin reușită, au fost și câțiva accidentați. Am prins o formă mai slabă și am pierdut câteva meciuri care ne puteau aduce la sfârșitul sezonului regulat pe locurile 5-6. Ne-am clasat până la urmă pe locul 4, care acum ne mulțumește”, a declarat Horațiu Gal, antrenorul din Liga Națională cu cea mai lungă continuitate pe banca tehnică.

Vorbind despre șansele Potaissei în play-off, tehnicianul ardelenilor a susținut: „Dacă ne gândim la meciurile directe, cu Dinamo am pierdut acasă, cu Steaua am pierdut acasă, cu Focșani am pierdut acasă. Nu pare o grupă ușoară. Dar eu spun că am trecut de perioada mai puțin fastă, băieții s-au recuperat, am reușit să mai recuperăm din accidentați. În acest play-off, toate meciurile vor fi mici finale. Prima va fi chiar cu Steaua (n.r. sâmbătă, ora 17:30), în fața căreia avem de luat o mică revanșă. Putem să ne și distanțăm la 5 puncte de locul 3”.

Horațiu Gal, antrenor Potaissa:

„Noi visăm în fiecare an foarte foarte sus, dar acum ne gândim doar la primul meci. O luăm pas cu pas și dacă vom avea rezultate, cu siguramță vom ajunge sus”

Potaissa Turda pornește cu 4 puncte într-o serie cu Dinamo – 6 puncte, Steaua – 2 puncte și CSM Focșani – 0 puncte.