HC Zalău s-a calificat în Final Four-ul Cupei României. Vedetele lui Gheorghe Tadici, două jucătoare U20

HC Zalău este a patra echipă calificată în turneul Final Four al Cupei României la handbal feminin. Formația lui Gheorghe Tadici a învins Știința București cu 29-22.

Gruparea sălăjeană a declarat că nu este interesată de Cupa României și ar vrea să evite o deplasare până la Brăila. Dar tinerele jucătoare ale lui Gheorghe Tadici au avut alte planuri. Au controlat jocul în totalitate și au obținut o victorie clară.

Cel mai bune jucătoare ale echipei HC Zalău au fost Andreea Bujor și Krisztina Toth, care au marcat câte 6 goluri. Ambele sportive sunt Under 20 ani și au fost transferate în această vară de la Corona Brașov, respectiv Gyor.

Poate fi comparată cu Valeria Motogna… Este o jucătoare care poate să ajungă peste nivelul Valeriei Motogna și căreia îi doresc un parcurs cât mai lung la echipa națională”, a caracterizat-o Gheorghe Tadici pe Andreea Bujor în această vară

Semifinalele Cupei României, programate sâmbătă, la Brăila, sunt următoarele: HC Zalău – Gloria Buzău (ora 11:00) și CSM București – Rapid București (ora 15:30).