Gloria Bistrița are planuri mari și anunță o investiție unică în țară

Gloria Bistrița este decisă să facă un pas un pas înainte în viitorul apropiat, iar pe lângă o echipă mai puternică pentru sezonul următor, ar putea avea și o sală mai mare, bineînțeles, adaptată vremurilor de azi.

Consiliul Județean a anunțat că intenționează să contruiască o sală polivalentă nouă cu o capacitate de 2.675 de locuri, cu dotări de alimentație publică și spații comerciale.

Bistrița, încet și sigur, va apărea și pe harta sporturilor de sală la nivel international, prin această arenă cu toate facilitățile pentru marea performanță. Un proiect adaptat la necesitățile actuale (spații de cazare, două terenuri – competiție și antrenament, zonă de refacere, sală de forță, cabinet medical, săli de conferințe, monitorizare efort prin GPS, etc), multe alte dotări care fac din aceasta sală să fie unică în țară. Fapte nu vorbe! De asta avem nevoie”, a susținut Marius Pintea, directorul general al Gloriei Bistrița.

Formația ardeleană a intrat în cursă pentru un loc de cupă europeană la feminin, cu 5 etape înainte de finalul sezonului fiind pe locul 4 în Liga Națională.