Gloria Bistrița a ajuns în … Coreea de Sud! Primele impresii împărtășite de delegația ardeleană de la Busan

Gloria Bistrița a ales să se pregătească în aceste zile în Coreea de Sud, la Busan, unde va participa la un turneu alături de alte cinci echipe: Busan, Ringkobing Handbold, Zvezda Zvenigorod, Australia și Angola.

Gruparea ardeleană a ajuns cu bine pe tărâm asiatic și a împărtășit pe pagina oficială și primele impresii: „Ziua de astăzi (n.r. ieri) a fost rezervată odihnei, urmând ca mâine (n.r. azi) să avem și primul antrenament în sala care va găzdui 2019 Busan International Friendly Women Club Handball Tournament. Primul nostru meci aici e programat marți în compania naționalei Angolei.

Am luat cu noi toată emoția pe care ne-ați transmis-o joi la evenimentul de prezentare (n.r. meci amical cu CSU Cluj scor 32-29), la care adăugăm motivația și dorința noastră de a deveni o echipă puternică și determinată, cu un cuvânt important de spus în viitorul sezon competițional.

Busan este a doua metropolă a Coreei de Sud dupǎ Seul, având o populație de 3,6 milioane de locuitori. Este totodată cel mai mare oraș port al Coreei de Sud și al cincilea cel mai aglomerat port după tonajul de marfă din lume. Orașul este situat în partea sudica a peninsulei Coreea, fiind divizat în 15 districte administrative și un singur ținut”

Gloria Bistrița a ocupat locul 3 în ultima ediție de campionat și este calificată direct în turul 3 al Cupei EHF.

Sursa foto: CS Gloria 2018 / Facebook