Gheorghe Tadici: „Nu este normal să ne oprim undeva într-o benzinărie, pentru ca jucătoarele să se spele și să se schimbe de tricouri”

Liga Florilor a ajuns la final după aproape 6 luni la sfârșitul turului. A fost o perioadă complicată pentru toate cluburile, cele mai multe fiind supuse la niște eforturi financiare suplimentare, peste ceea ce au cuprins în bugete.

După partida CSM Slatina – HC Zalău 18-21, antrenorul Gheorghe Tadici a punctat faptul că echipa lui a fost la a cincea deplasare în București în 15 etape și a ținut să-și felicite jucătoarele. De asemenea, a evidențiat câteva din problemele sensibile ale acestei perioade:

Remarc faptul că deși este a cincea deplasare pe teren neutru la București, ne-a priit Sala Polivalentă și am făcut niște puncte importante. Avem 21 de puncte, este ceea ce ne-am propus pentru acest tur, este foarte bine. Îmi felicit toate jucătoarele. Nu este ușor să faci 9-10 ore în 5 deplasări pe drum și să faci și puncte.

Să sperăm că acum se va intra într-o oarecare normalitate. Când vorbeam de teste antigen, toată lumea era oarecum revoltată. Sper ca la următorul turneu, la Bistrița, să avem posibilitatea să mergem într-o notă de normalitate a competiției și jucătoarele să aibă dreptul să intre în vestiar și să se spele după meciuri. Nu este normal ca noi acum să plecăm, să ne oprim undeva într-o benzinărie, pentru ca jucătoarele să se spele și să se schimbe de tricouri”.

La sfârșitul turului, trei echipe sau desprins de pluton, CSM București (40 puncte), Minaur Baia Mare (37 puncte) și SCM Rm. Vâlcea (36 puncte).