Gabriela Szabo: „Ne dorim să fim cei mai buni din Europa”

CSM București înfruntă sâmbătă, de la ora 17:00, CSKA Moscova, în prima manșă din sferturile de finală ale Ligii Campionilor.

Avem două săptămâni de foc, fetele au nevoie de susținerea noastră! Toată România trebuie să fie alături de ele. Ne dorim să fim cei mai buni din Europa, să fim mereu în Final Four”, a declarat Gabriela Szabo, directorul general al CSM București înaintea acestui joc.

Manșa tur este în Sala Polivalentă, iar returul, pe 11 aprilie, în Rusia.

Totul este imprevizibil  în handbalul de astăzi. Fiecare echipă își dorește să câștige, cel care prinde cea mai bună formă în ziua meciului și își folosește la maximum inteligența tactică, câștigă. Toate competițiile sunt pe viață și pe moarte”, a mai spus Gabriela Szabo.

Conducătorul CSM București a întărit apoi faptul că la echipa s-au depășit mopmentele critice, iar acum este stabilitate:

M-au deranjat mesajele care au existat anul trecut în jurul clubului. Am avut întâlniri de lucru cu actualul primar și i-am explicat ce brand puternic s-a construit la club și că este nevoie de suport și susținere. Mă bucur că primarul a înțeles mesajul nostru, este alături de noi și își dorește performanță la echipă. Este nevoie de finanțare constantă, liniară, stabilitate și continuitate”.