Dragan Djukic: „Dacă ar fi să-i ascult pe cei de la Rostov…”. Metz este imbatabilă acasă de mai bine de 2 ani

CSM București este pe punctul de a rata prezența în turneul Final Four al Ligii Campionilor, principalul obiectiv al sezonului, după 26-31 cu Metz în manșa tur. Dragan Djukic spune că a început să pregătească meciul retur.

„Vor juca acasă, vor face tot ce este posibil pentru a se califica în Final Four. Dacă ar fi să-i ascult pe cei de la Rostov, care s-au plâns că le-a lipsit o jucătoare la partida lor cu Metz (n.r. Vyakhireva, într-un meci cedat de rusoaice cu 18-26), nu știu ce să spun. Noi am avut doar un pivot, pe Oana Manea, care a jucat tot meciul, nu a putut supraviețui 60 de minute. Și-a dat viața pe teren, dar nu a putut rezista 60 de minute. Am încercat să ne antrenăm și cu alte jucătoare în acea poziție, dar … Dacă am fi avut-o pe Dragana Cvijic, fără să o mai menționez pe Cristina Neagu, poate că ar fi fost altceva acum. Dacă mă întrebați dacă mai cred în șansele noastre, eu deja am început să pregătesc meciul retur”, a declarat Dragan Djukic.

Metz nu a mai pierdut pe teren propriu la o diferență mai mare de 3 goluri din sezonul 2014-2015, când a fost învinsă de Gyor în Main Round cu 27-20. Zaadi, Flippes și Glauser erau la început de drum cu echipa franceză la cel mai înalt nivel. Campioana Franței a câștigat ultimele 16 meciuri de pe teren propriu în Liga Campionilor, inclusiv două manșe în sferturile de finală cu Gyor în 2017 și CSM București în 2018.