Djordje Cirkovic se aștepta la un meci cu 65 de goluri în partida Constanța – Dinamo. Reacții după Supercupă

HC Dobrogea Constanța a câștigat Supercupa României, după un succes cu 19-18 cu Dinamo, la Alexandria.

Xavier Pascual, campion en-titre al Europei, a recunoscut superioritatea echipei HC Dobrogea Sud Constanța.

„E clar, în acest moment Constanța este o echipă mai bună decât a noastră! Sunt o formație bună, lucrează ca o echipă. Cred că am jucat foarte bine în apărare, dar trebuie să muncim mai mult. Evident, în atac avem multe probleme. Avem nevoie de timp, trebuie să jucăm mai multe meciuri. Ei au obținut victoria absolut meritat”, a fost declarația antrenorului de la Dinamo.

„A fost o surpriză că Dinamo nu a marcat decât de 18 ori”

Djordje Cirkovic a susținut că era pregătit ca Dinamo să marcheze foarte mult: „Noi am pregătit meciul pentru un ritm mult mai tare. Am pregătit foarte bine meciul în apărare și a fost o surpriză că Dinamo, care marchează peste 35 de goluri fără probleme, nu a marcat decât de 18 ori. Azi am suferit și ei și noi în atac. Am meritat să câștigăm, am vrut mai mult victoria”.

„Nu știu ce s-a întâmplat la începutul meciului, când ne-au condus clar. Mi-am adus aminte ce ne-a spus antrenorul, că trebuie să ne facem simțită prezența. Mă gândeam că trebuie să fim la bătaie cu ei și atunci m-am mobilizat. Am căpătat încredere și i-am motivat pe băieți, iar ei m-au motivat pe mine. Respect și pentru jucătorii lui Dinamo. Suntem pregătiți să ne batem cu ei, în continuare, este o luptă frumoasă”, a declarat și Dan Vasile, desemnat MVP-ul jocului.