Dinamo, victorie mare pe terenul Stelei. Amine Bannour a dat recital, „militarii” au avut puține arme

Dinamo București se îndreaptă spre finala mare a Ligii Naționale masculine, pentru al patrulea an consecutiv, după ce a câștigat cel mai dificil meci din play-off de până acum, partida din deplasare cu Steaua București. „Câinii” roșii au învins cu 28-24 și păstrează un avans de cinci puncte în fața echipei Potaissa Turda în Seria B.

Trupa din Ștefan cel Mare a obținut un succes mare tocmai pe terenul unde a câștigat și titlul de campioană în urmă cu aproximativ 11 luni. După două înfrângeri în fața Stelei în acest sezon, una în semifinalele Cupei României, Dinamo a controlat destul de clar partida din play-off cu marea rivală.

Amine Bannour a dat recital, reușind să marcheze nu mai puțin de 12 goluri din 15 aruncări la poartă, trei din aruncări de la 7 metri. Și interii Stelei au punctat bine, Krsto Milosevic (6 goluri din 8 aruncări), Javier Humet (4 goluri din 6 aruncări)), dar tunisianul lui Dinamo a fost mai bine completat de restul echipei. În plus, poarta formației pregătită de Constantin Ștefan a fost superioară gazdelor.

La fel ca și Constanța în Seria A, Dinamo ar mai avea nevoie de 4 puncte în ultimele trei etape din play-off, pentru a evolua cu trofeul pe masă în Liga Națională. În schimb, șansele Stelei de a mai prinde finala mică se agață de un „fir de păr”, având în vedere că se află la 5 puncte de locul 2 ocupat de Potaissa Turda.