Dinamo l-a prezentat oficial pe Stefan Vujic!

Stefan Vujic (27 de ani) este oficial jucătorul echipei Dinamo, conform anunțului făcut de campioana României. El vine în Ștefan cel Mare după 2 ani petrecuți la Steaua.

”Sunt fericit să fac parte din proiectul unui club mare, precum Dinamo. Am fost impresionat de evoluţia echipei în sezonul trecut al Ligii Campionilor, iar unul dintre principalele motive pentru care am ales Dinamo a fost dorinţa de a juca din nou la cel mai înalt nivel în competiţiile continentale. Visul meu a fost să revin în Liga Campionilor. Sunt convins că vom realiza lucruri minunate”, a declarat Stefan Vujin, care a jucat doi ani în grupele Ligii Campionilor cu RK Zagreb (43 de goluri înscrise).

Stefan Vujin este convocat în perioada 1-17 iunie la naţionale Serbiei, pentru meciurile din preliminariile Euro 2020.

”Am luat perla Stelei. Îl urmărim de ceva timp, l-am dorit şi ne bucurăm că se alătură proiectului nostru. Este un jucător de mare valoare, cu experienţă internaţională. În plus, cunoaşte foarte bine campionatul intern. Suntem convinşi că îşi va demonstra clasa şi că va fi pus mult mai bine în valoare la Dinamo. Împreună cu el vrem să ne păstrăm supremaţia în România pentru al cincilea an consecutiv”, a declarat și Ovidiu Semen, team-manager Dinamo