Dinamo este imbatabilă și în Liga Campionilor!

Dinamo a urcat pe locul 1 în Grupa D a Ligii Campionilor, după ce a învins GOG Svendborg cu 35-28. Campioana României a rămas singura echipă neînvinsă în serie. Mai mult, a obținut a treia victorie în fața unei echipe daneze în ultimii 4 ani, după ce a mai învins Aalborg și Holstebro.

Pentru Dinamo a fost și cel mai bun joc al sezonului, având mai mulți jucători care s-au evidențiat. Doi handbaliști se luptă însă pentru titlul de MVP al partidei, Saeid Heirarirad și Amine Bannour. Portarul a avut nu mai puțin de 17 parade, contribuind decisiv la desprinderea echipei. Interul dreapta a marcat 11 goluri, inclusiv din aeriană.

„Nu ne așteptam la o victorie la o diferență de 7 goluri, știam că vom avea un meci foarte greu. Am încercat să-l pregătim în detaliu. Am vizionat, am studiat și am ajuns la concluzia că dacă reușim să anihilăm contratacul, faza a doua și repunerea rapidă de la centru a danezilor, putem să câștigăm. Am reușit, am venit repede în apărare. Am avut o defensivă ermetică plus un Saeid în zi mare”, a declarat Constantin Ștefan după joc

Dinamo a ajuns la al 8-lea meci consecutiv fără înfrângere în acest sezon. Următoarea întâlnire va fi în Rusia, cu Chekhovskie Medvedi (12 octombrie).

Sursa Foto: Dinamo Bucuresti Handbal Club