Dinamo devine invincibilă în România: ultima achiziție vine de la Veszprem

Iman Jamali (27 ani) a semnat un contract pe un sezon, cu drept de prelungire pe încă unul cu Dinamo, anunță site-ul oficial al clubului. Interul stânga vine de la Veszprem, club cu care deține în plamares două finale ale Ligii Campionilor

Iman Jamali este iranian la origine, dar joacă pentru naționala Ungariei încă din 2015. El a fost transferat la Veszprem la vârsta de 20 de ani. Cinci ani a activat la gruparea maghiară, timp în care echipa a jucat și două finale de Liga Campionilor, în 2015 și 2019, iar în alte două sezoane a fost împrumutat la IFK Kristianstad (2015-2016) și Meshkov Brest (2016-2017). Și în această perioadă, interul stânga de 2.00 metri a jucat în Liga Campionilor cu rezultate foarte bune, în cei 2 ani de împrumut marcând 119 goluri în Europa.

Iman Jamali vine la Dinamo să întărească un post pe care a mai fost adus Raul Nantes, locul 9 cu Brazilia la ultimul Campionat Mondial. De asemenea, acolo poate juca și Ante Kuduz, un jucător convocat la ultimele meciuri ale naționalei Croației.

Jamali a jucat și la Campionatul Mondial din 2019, unde a ocupat locul 10 cu Ungaria. Dinamo i-a mai transferat în această vară pe Jakov Vrankovic, Stefan Vujic, Mamdouh Shebib, Alexandru Asoltanei, Călin Hossu și Andrei Lazăr. Așadar, a ajuns la opt achiziții, astfel că va porni la drum cu un lot format din 19 jucători.