Dinamo – Constanța 4-0 în acest sezon. Se mai schimbă ceva în finala Ligii Naționale? Meci special pentru George Buricea

Dinamo și HC Dobrogea Sud Constanța se întâlnesc miercuri, de la ora 18:05, în meciul doi al finalei Ligii Naționale. Echipa din Ștefan cel Mare are 1-0 după succesul de săptămâna trecută cu 33-26, iar cu o nouă victorie obține al patrulea titlu consecutiv.

Băieții lui Constantin Ștefan au un avantaj psihologic mare în fața adversarilor, după ce au câștigat toate cele patru meciuri directe din acest sezon, toate la o diferență de cel puțin 5 goluri. Constanța nu a renunțat însă la luptă.

„Normal, mergem pentru victorie. Cine nu crede că putem să câștigăm, mai bine să stea acasă! În primul rând, să jucăm ca bărbații. Și, dacă avem șansă, și eu cred că avem, să câștigăm!”, a declarat Zvonko Sundovski înaintea acestui meci, conform site-ului oficial.

Pentru George Buricea este un joc special. Extrema de legendă a Constanței și-a anunțat retragerea la finalul acestui sezon și speră că partida de la Dinamo nu va fi și ultima!

„Mi-aș dori să joc ultimul meci oficial acasă, în fața suporterilor. Da, se încheie 21 de sezoane. A fost frumos. Voi începe o carieră de antrenor, sper să fie la fel de frumoasă și cu mai multe medalii!”, a spus și George Buricea.

Partida Dinamo – Constanța va fi arbitrată de Robert Harabagiu și Silviu Stănescu. Foarte posibil, jocul se va desfășura cu casa închisă.

De remarcat faptul că Dinamo a câștigat ultimele două titluri în deplasare, pe terenurile echipelor CSM București, respectiv Steaua.