Dinamo așteaptă marele derby cu Steaua după 12 meciuri fără înfrângere

Steaua și Dinamo se întâlnesc miercuri, de la ora 18:25 (TVR 1), poate într-unul din cele mai interesante meciuri ale primei părți de sezon în Liga Națională. Clubul din Ghencea încearcă să revină pe podium după un sezon dezamăgitor, în timp ce Dinamo arată excepțional în Liga Campionilor.

La sfârșitul săptămânii trecute, campioana României s-a impus cu 30-20 pe terenul echipei Chekhovskie Medvedi. Oare câți și-au imaginat în urmă cu câțiva ani un asemenea scenariu în handbalul masculin? Campioana României să câștige la 10 goluri diferență pe terenul campioanei Rusiei?

Highlights | Chekovskie Medvedi vs CS Dinamo Bucuresti | VELUX EHF Champions League 2019/20

In Group D, Bucuresti are top of the table after three rounds played and take on ГК Чеховские Медведи, HC Chekhovski medvedi in the very first match ever between the two teams in this competition.Enjoy the highlights and leave your comments! ▶️

Publicată de EHF Champions League pe Luni, 14 octombrie 2019

Dinamo a ajuns, așadar, la 12 meciuri consecutive în acest sezon, având deja un trofeu – Supercupa României – și fiind în poziția de lider atât în Liga Națională, cât și în Liga Campionilor.

Dincolo de cele trei puncte puse în joc, pentru Steaua o provocare în plus va fi să devină prima echipă din acest sezon care învinge campioana. Cele două rivale sunt despărțite de 8 puncte în clasament.

Galeria echipei Dinamo nu are acces la meci, conform înțelegerii dintre cele două cluburi.