Dinamo a obținut prima victorie în Liga Campionilor!

Dinamo a luat un start bun de sezon în Liga Campionilor, astfel că poate spera la un parcurs cel puțin la fel de lung ca în ediția trecută, când a ajuns până în play-off-ul competiției. După 28-28 cu Kadetten Schaffhausen în primul meci, în deplasare, campioana României a înregistrat și prima victorie, 28-25 cu IFK Kristianstad.

Alb-roșii au avut o primă repriză în care au preluat inițiativa după primele 10-12 minute, dar apoi au reușit să impună ritmul și să dețină controlul asupra faptelor. După 13-10 la pauză, nordicii au dat senzația că pot reveni, dar „morișca” dinamovistă s-a pus la timp în mișcare.

Saeid Heidaridad a făcut o repriză secundă aproape perfectă. În urma interevțiilor sale, Dinamo s-a desprins la șase goluri diferență (20-14). Amine Bannour și-a făcut încă o dată clasa și a făcut diferența în atac. Pe fondul unui final în care bucureștenii s-au mai relaxat, suedezii au mai redus din diferență. Punctele au rămas însă la București, iar Dinamo este în grafic după primele două runde.  

Campioana României joacă următorul meci tot în Ștefan cel Mare, cu GOG (Danemarca), care va da o măsură importantă a potențialului din acest sezon în Europa.

Dinamo – IFK Kristianstad 28-25 (13-10)

Heidarirad, Lazăr, Missaoui – portari; Asoltanei 6, Alouini 5, Bannour 4, Gavriloaia 4, Nantes 4, Kuduz 3, Mamdouh 2, Hossu, Mousavi, Negru, Savenco, Vujic, Zulfic