Dinamo a fost de nota ZECE în această toamnă în Liga Campionilor!

Dinamo București a avut o toamnă în Liga Campionilor pe care nu o va uita ani buni de acum încolo. Trupa din Ștefan cel Mare a reușit să termine fără înfrângere cele 10 meciuri susținute în cadrul Grupei D. În ultimul meci, alb-roșii au câștigat în Danemarca, 32-31 cu GOG Svendborg.

Dinamo București s-a calificat de pe locul 1 în play-off și va înfrunta Sporting Lisabona, care s-a clasat pe locul 2 în grupa C.

Dinamo și Sporting au fost adversare și în sezonul trecut. Lusitanii au avansat în optimile de finală după 32-31 în Portugalia și 27-26 în România, deși campioana României a condus în fiecare manșă la diferențe de patru goluri.

În meciul din Danemarca, Amine Bannour și Ante Kuduz au fost din nou la înălțime, dar jucătorul care a impresionat a fost Stefan Vujic. El a marcat și golul victoriei cu câteva secunde înainte de final.

GOG Svendborg – Dinamo București 31-32 (16-18)

Hallgrimsson, Andreas; Rikhardsson 2, Arnarsson 1, Nielsen 4, Pujol 1, Laerke 10, Bergendahl 1, Gidsel 2, Pytlick 7, Filtenborg, Tilsted 2, E. Jakobsen 1, S, Jakobsen, Clausen

Missaoui, Lazăr; Vujic 6, Bannour 9, Savenco, Asoltanei 1, Negru 1, Gavriloaia, Zulfic 3, Kuduz 7, Nantes 1, Jamali, Vrankovic, Mousavi, Shebib 4