Dinamo a câștigat derby-ul cu CSM București, după ce a marcat 21 de goluri într-o repriză!

Dinamo București are maximum de puncte, după ce a câștigat derby-ul etapei a 2-a, scor 31-28 pe terenul echipei CSM București.

Cu Mousavi și Raul Nantes dezlănțuiți în partea secundă, campioana României a reușit să refacă un handicap de cinci goluri înregistrat la pauză (10-15). Dinamo a egalat la 21-21 în minutul 44 și a reușit apoi să marcheze alte cinci goluri consecutive, rezolvând astfel problema celor trei puncte.

Cu 31-28 la final, Dinamo a egalat CSM Focșani, CSM Bacău și Potaissa Turda în fruntea clasamentului, care la rândul lor au început sezonul cu două victorii. În schimb, CSM București a pierdut al doilea joc la rând după ce a avut un avans de cel puțin 5 goluri.

Meciul a fost destul de tensionat, mai ales în prima parte. Trei jucători, Robert Militaru, Ionuț Ramba și Amine Bannour, au fost descalificați. Kamel Alouini s-a ales cu capul spart.

Pentru Dinamo a fost ultimul test înaintea debutului în Liga Campionilor, care va avea loc pe 12 septembrie, în deplasare, cu Kadetten Schaffhausen.

Alte rezultate în etapa a 2-a:

Politehnica Timişoara – Minaur Baia Mare 28-28

Dunărea Călăraşi – Steaua 26-26

CSM Reşiţa – CSM Bacău 30-37

HC Buzău – CSM Focşani 23-28

CSM Vaslui –  CSM Făgăraş 28-23

HC Dobrogea Sud Constanța – Potaissa Turda 27-32

Sursa foto: CS Dinamo