Declarația Săptămânii 2 | „Mesaj către cooperativa agricolă. Dați un comunicat cu clasamentul unităților de producție”

Și pentru că a fost un final de săptămână agitat în handbalul feminin, nu putem să omitem declarația lui Bogdan Vasiliu, managerul secției de handbal Rapid, care a luat foc după partida cu Gloria Buzău (scor 27-31). Echipa giuleșteană s-a simțit dezavantajată de arbitraj în al doilea meci la rând, după partida de la Zalău (20-26)

Mesaj către cooperativa agricolă… mai bine dați un comunicat cu clasamentul unităților de producție … ar fi mai ușor …”, a susținut Bogdan Vasiliu, pe care o încadrăm în rubrica ”Declarația Săptămânii” (Episodul 2).

Apoi, oficialul Rapidului a postat un filmuleț în care se vede cum Andreea Pricopi a lovit-o intenționat pe Ana Maria Chirigiu chiar sub ochii arbitrului, dar oficialul a dictat doar o eliminare de 2 minute:

Dacă dai doar eliminare de două minute după gestul acesta nesportiv, e clar că ai nevoie de un control la ochi … sau nu vrei să o elimini definitiv pe cea mai valoroasă jucătoare a Buzăului …. din păcate e doar una dintre numeroasele greșeli … era minutul 34 , scorul fiind la momentul respectiv 16 14 pentru Rapid”.

Să vedem cum va cataloga Comisia de Arbitri prestația oficialilor din P. Neamț.