Declarația Săptămânii 1 | „Să suni primarul și să întrebi dacă dă voie să vadă lumea meciul…”

Inaugurăm o nouă rubrică în HM, „Declarația Săptămânii”, și redăm în Episodul 1 un comentariu de pe pagina de Facebook ”Handbal Feminin”, cel mai cunoscut grup de iubitori ai acestei discipline în România, după ce Măgura Cisnădie ar fi încercat azi să blocheze inițiativa Dunării Brăila, de a transmite meciul pe Facebook (scor final 25-26):

Când ne mai întrebăm de ce handbalul nu e promovat mai mult, să ne aducem aminte de exemplul de azi.

Să suni primarul și să întrebi dacă dă voie să vadă lumea meciul, deși FRH și-a dat acceptul, este de domeniul rușinii și al penibilului. Unii încă trăiesc în comunism. Toți baronii, viermii și slugile lor vor plăti la un moment dat. Să sperăm, cât mai curând. 🙂

Încă o dată, felicitări Brăila pentru transmisie!

Mulțumim Curierul de Vâlcea pentru jocurile de pe YouTube. De asemenea, Oltenia TV. Sunt exemple că se poate! Pe deasupra, la o calitate foarte bună”

De remarcat faptul că TVR, deținătorul drepturilor TV, transmite în general două meciuri dintr-o etapă. În acest sezon sunt multe echipe bune, cu pretenții în Liga Națională, astfel că și multe jocuri de interes major rămân netransmise.

Unele cluburi au încercat să se organizeze atunci când nu ”se văd” la TV, gen Vâlcea, Craiova, Brăila (feminin), Constanța, Turda (masculin), și fac eforturi să transmită LIVE jocurile pe internet, astfel încât să fie cât mai aproape de fani.