David Pisonero este noul antrenor al echipei Vardar Skopje. Campioana Europei nu se mai destramă

Amenințată cu destrămarea, Vardar Skopje are totuși viitor, iar un prim semnal în acest sens a venit prin anunțarea noului antrenor: David Pisonero!

Campioana en-titre a Europei a anunțat că va fi antrenată de un nou antrenor spaniol, după Raul Gonzales și Roberto Parrondo. Ambii au reușit să câștige Liga Campionilor pe bancă tehnică a formației din Skopje. „David Prisonero va lua prelua echipa îmbrăcată în roșu și negru în această vară și o va conduce pe Vardar în tentativa de apărare a titlului european”, a anunțat clubul macedonian..

David Pisonero vine de BM Valladolid, echipă care a terminat pe locul 7 în ultimul sezon în Liga Asobal. Antrenorul spaniol a semnat un contract pe 2 ani.

„Clubul își menține angajamentul de a continua pe drumul care a adus succes, și anume de a avea un antrenor care să știe cum să asambleze toate resursele și jucătorii disponibili pentru a obține maximum. Cu Pisonero, noi credem că vom continua pe același drum. Vardar a fost întotdeauna o echipă care s-a luptat pentru un clasament cât mai înalt, indiferent de competiție. Așa va fi și în viitor”, a declarat Davor Stojanoski, CEO al Vardar.