Daniel Anca, în pole-position pentru a deveni antrenorul echipei CSM București în Liga Națională!

Echipa masculină CSM București va suferit transformări serioase în această perioadă de vară, atât la nivelul lotului de jucători, cât și în privința staff-ului tehnic. După două sezoane în care echipa a ratat clasarea pe podium, deși a beneficiat de unul dintre cele mai generoase bugete din Liga Națională, strategia clubului se va schimba. Daniel Anca are cele mai mari șanse de a fi anunțat antrenor principal în zilele următoare.

Potrivit unor informații, CSM București se va axa din noul sezon pe un proiect bazat în general pe jucătorii români la masculin. Bugetul a fost diminuat cu cel puțin 30%, astfel că anumite transferuri ale unor handbaliști străini nu au mai fost perfectate, gen Crnoglavac, Vegar. Mai mult, clubul s-a despărțit de Sajad Esteki și Alexandro Pozzer, chiar dacă mai aveau contract. Gruparea bucureșteană s-ar fi despărțit și de alți jucători străini în această perioadă, dar cei care au rămas încă mai sunt sub contract.

Pentru viitorul sezon, CSM București va pleca la drum cu jucătorii care au rămas la echipă, plus Bogdan Criciotoiu. Pentru completarea lotului vor fi promovați cel puțin șase jucători de la echipa de junior 1, care a câștigat titlul în urmă cu aproximativ o lună.

Pentru noul proiect, CSM București pare decisă să apeleze și la o soluție internă pentru postul de antrenor, este vorba despre Daniel Anca. Tehnicianul a câștigat titlul la juniori 1 și este văzut omul potrivit pentru a-i promova treptat pe jucătorii tineri la prima echipă.