CSM București s-a întărit cu Marko Davidovic de la Tatabanya

CSM București a anunțat azi două noi achiziții pentru echipa de handbal masculin, este vorba despre Marko Davidovic (centru) și Srdjan Predragovic (inter dreapta).

Marko Davidovic (27 ani) este de naționalitate bosniacă și vine de la Tatabanya Grundfos, echipă cu care a jucat în ultimul sezon în grupele Cupei EHF. În momentul în care competiția a fost întreruptă din cauza Covid-19, echipa maghiară era în cursă pentru calificarea în sferturile de finală ale competiției.

Marko Davidovic joacă pe postul de centru și a fost adus pentru a suplini plecarea lui Allahkaram Esteki. El nu se află la prima experiență în România. În sezonul 2014-2015 s-a călit la CSU Suceava. Mai târziu, el a câștigat un titlu cu Vojvodina (2017), iar apoi și-a continuat ascensiunea în campionatul Ungariei, la Vac și Tatabanya.

Mă bucur pentru acest pas înainte făcut în cariera mea. Mă bucur că m-am întors în România. Îmi place țara, îmi plac oamenii și sunt convins că vom face treabă bună împreună aici la CSM București”, Marko Davidovic.

Srdjan Predragovic (25 de ani) este, în schimb, la prima experiență în handbalul românesc. Interul dreapta din Bosnia a evoluat în trecut la RK Borac Banja Luka, VfL Gummersbach, TUSEM Essen, TV 1893 Neuhausen, HC Linz AG, Frisch Auf Göppingen, HC Rhein Vikings, HC Linz AG și RTV 1879 Basel, echipă de la care a și venit.

Toate transferurile efectuate în această vară în Liga Zimbrilor pot fi văzute AICI.

Sursa foto: csmbucuresti.ro