CSM București pare de neoprit! A depășit la pas și Dunărea Brăila în Cupa României

Mai multe formații s-au întărit puternic în această vară în handbalul feminin, dar CSM București pare de neoprit. Cel puțin pentru moment. Echipa din capitală s-a calificat în semifinalele Cupei României, după ce a depășit două din grupările care au făcut achiziții spectaculoase.

După primele două zile de handbal la Bistrița, echipa lui Adrian Vasile arată cel mai puternic și la startul sezonului 2021-2022. După o victorie fără dubii, ieri, cu Gloria Bistrița (29-21), azi a depășit la pas și Dunărea Brăila. Meciul s-a terminat cu 27-24, dar „tigroaicele” s-au oprit în repriza secundă, după ce au condus și cu 9 goluri diferență.

Poarta CSM București pare postul cel mai bine acoperit. Jelena Grubisic a făsut diferența cu Bistrița, iar azi a venit rândul olandezei Tess Wester să fie la înălțime. CSM București a terminat partida cu 5 aruncări de la 7 metri apărate. Cristina Neagu a înscris 6 goluri, după ce a fost jucată mult timp și în centru. Carmen Martin a fost și cu această ocazie o „motoretă”. Iberica a  încheiat cu 5 goluri. Martine Smeets a făcut la rândul ei un joc bun – 4 goluri.

Sâmbătă, campioana României va înfrunta Rapid București în semifinale, a treia echipă care s-a întărit substanțial în această vară.