CSM București, la un pas de a pierde titlul de campioană chiar înainte de Paște. Vâlcea are motive de îngrijorare

Gloria Bistrița a fost la un pas să detoneze o bombă în Liga Națională chiar în Săptămâna Mare. Echipa lui Horațiu Pașca a pierdut la limită în fața echipei CSM București, cu 31-30, într-un meci din etapa a 23-a. Ardelencele au condus o bună bucată de timp din acest joc, iar la final au avut atacul egalării, dar Jelena Grubisic s-a opus aruncării expediate de Laura Pristăvița.

CSM București a scăpat până la urmă cu fața curată, obținând a treia victorie la limită în urma unui joc pe muchie de cuțit, după cele cu Gloria Buzău (27-26) și SCM Rm. Vâlcea (30-29). În alte două partide, „tigroicele” s-au chinuit să câștige cu Corona Brașov (22-20) și Dunărea Brăila (25-23).

Echipa lui Dragan Djukic are acum un avans de 3 puncte în fața echipei SCM Rm. Vâlcea, care va evolua vineri cu Măgura Cisnădie, într-un meci pe teren propriu. Prin evoluția din București, Gloria Bistrița i-a dat un avertisment serios și echipei din Rm. Vâlcea, în perspectiva întâlnirii din ultima etapă. SCM nu are voie la niciun pas greșit pentru a câștiga titlul. CSM are la rândul ei nevoie de un parcurs fără greșeală, dar în același timp și de un pas greșit al rivalei pentru a deveni din nou campioană.

Tot în etapa a 22-a s-au mai consemnat rezultatele: HC Zalău – Gloria Buzău 26-26, Minaur – SCM Craiova 23-21, CSM Galați – CSM Slatina 20-25, Dunărea Brăila – U Cluj 33-25.